Actueel

Januari 2021 hebben we inmiddels achter ons gelaten en we kijken terug op een mooie fotobespreking avond met Hans Bongers (mentor en jurylid van de Nederlandse Fotobond).

Helaas konden we tijdens deze avond niet fysiek bij elkaar komen i.v.m. de geldende RIVM maatregelen, maar ook via ZOOM konden we genieten van elkaars foto’s en de positieve feedback van Hans Brongers.

Een fotoserie die ons deze avond extra is opgevallen, was de serie van Rudie Broekhof met dubbel opnames. De serie inspireerde ons dusdanig dat we deze als aanleiding hebben genomen voor de volgende opdracht voor de clubavond van 17 februari j.l.

Tijdens de (ZOOM) clubavond van februari  konden we elkaars foto's,  die aan de hand van bovenstaande opdracht gemaakt zijn, bekijken. De resultaten waren afwisselend en zeer verrassend.

Waarbij door Willy Kock nog de nodige uitleg omtrent de techniek van een dubbelopname met de camera gegeven werd.  Dit inspireerde  menig clublid en hierdoor ontstond het idee om wellicht nog  iets langer bij het thema dubbel opname stil te blijven staan.

Wederom een geslaagde Creashot avond -ondanks het feit dat we niet fysiek bij elkaar kunnen komen- met enthousiaste leden.

Dubbel

Foto: Rudie Broekhof